Alleen vandaag! 10% korting op alles! kortingscode: slaap10

Hoeslakens

38 artikel(en)

per pagina

38 artikel(en)

per pagina

Hoeslaken kopen? Bestel eenvoudig en goedkoop bij Slaaptextiel

Een goed hoeslaken kopen helpt je bij de kwaliteit van je nachtrust. Een hoeslaken beschermt niet alleen je matras tegen vlekken en geurtjes. Het verbetert ook de kwaliteit van je nachtrust. Door vochtregulatie helpt het je 's nachts niet te koud of te warm te zijn. Zo kan je beter doorslapen en wordt je uitgerust wakker. Slaaptextiel heeft het grootste assortiment in hoeslakens van de Benelux. We bieden ze aan in alle soorten en maten. Regelmatig hebben wij de mooiste aanbiedingen. Zo vind je snel een goedkoop hoeslaken om jouw slaapkamer af te maken.

Hoeslaken Jersey

Een hoeslaken jersey is een zacht katoenen hoeslaken dat gebreid is. Hierdoor is het elastisch en makkelijk op het bed aan te brengen. De stof voelt zacht aan op de huid en heeft net als een katoenen hoeslaken een goede vochtregulatie. De Jersey is één van de populaire hoeslakens omdat deze eenvoudig in gebruik is om je bed snel op te maken. Ga je voor stevige kwaliteit? Probeer dan een double jersey. Deze is dubbel gebreid en daardoor steviger en duurzamer.

Hoeslaken badstof

Een badstof hoeslaken is heerlijk zacht. En perfect voor de koukleum onder ons. Door de kleine lusjes voelt de stof zacht aan en neemt het extra vocht op. Badstof jouw te zacht? Probeer dan flanel, dit is wat dikker en pluiziger als katoen maar minder als badstof.

Splittopper hoeslaken

Je slaapt beide op je eigen matras maar je wil wel een hoeslaken dat de beide matrassen verbind en niet scheurt als je je bed verstelt. Een splittopper is de perfecte oplossing. Door de inkeping in het midden van het laken kan je makkelijk beide matrassen verstellen. Zo voorkom je scheuren en blijft je hoeslaken langer goed.

Hoeslaken boxspring

Een boxspring heeft meestal een afwijkende matrashoogte. Een boxspring hoeslaken heeft vaak dan ook een afwijkende hoogte. Daarnaast is het veelal gemaakt van jersey, omdat deze elastisch is en zich eenvoudig aan het matras aanpast.

Hoeslaken maten

Hoeslakens komen in de meest uiteenlopende maten geschikt voor verschillende matrashoogtes. Meet altijd je matrasmaten open voor je eentje bestelt. Zo weet je zeker dat jij de juiste bestelt. De meestvoorkomende maten zijn 160x200, 160x220, 180x200  en 180x220. Ook kleinere maten zoals 120x200 of 70x200 vind je bij Slaaptextiel.

Hoeslaken kleur

Bij de inrichting van je slaapkamer wil je alles goed op elkaar afstemmen. Je beddengoed moet goed combineren met de kleuren die je in de slaapkamer gebruikt. Onze hoeslakens komen dan in de meest uitlopende kleuren. Naast de standaard wit hebben we ook rood, blauw, oranje, geel en andere variaties. Zo vind je ook voor jouw slaapkamer de perfecte kleur.