20% korting op alle producten van Flanel! Kortingscode: FLANEL20 - Geldig t/m 03-02-2019 | Actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes.

Hoeslaken Split Hoge Hoek

20% Flanel

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Hoeslaken Split

Heerlijk, zo'n elektrische boxspring of een verstelbaar bed waarin je comfortabel rechtop kunt zitten. Maar wat als jij en je partner een heel verschillende lig- of zitvoorkeur hebben en je toch erg graag wilt dat je bed als een geheel oogt? Dan is het zaak om een tweepersoons hoeslaken aan te schaffen dat zich kan aanpassen aan ieders voorkeur: een split hoeslaken.

Wat is een split hoeslaken?

Hoeslakens met split hebben in het midden een handige inkeping, waardoor de twee zijden van het opgemaakte bed onafhankelijk van elkaar versteld kunnen worden. Kortom: jij kunt rustig nog even rechtop blijven lezen terwijl je geliefde al lekker ligt te slapen, zonder dat je pardoes het hoeslaken in tweeën scheurt. Het voordeel hiervan is dat je toch een tweepersoons hoeslaken kunt gebruiken en het bed dus altijd als een geheel oogt.

Split hoeslaken met hoge hoek

Gebruik je een matras dat niet alleen verstelbaar is, maar ook nog eens extra dik? Dan moet het hoeslaken niet alleen een split hebben, maar ook een hogere hoek. Anders komt het hoeslaken immers niet ver genoeg onder het matras en zal het losschieten of gaan schuiven. Misschien gebruik je een standaard matras met daar bovenop een topdek of topmatras en vind je het prettiger om beide matrassen in hetzelfde hoeslaken te stoppen. Ook dan biedt een hoeslaken met een hoge hoek uitkomst.