Silvana Dekbed Temprite Tuvalu (Enkel)

Silvana Dekbed Temprite Tuvalu (Enkel) voor slaapkamers met een gematigde warmte en voor mensen die het liever niet te warm krijgen.


• Merk: Silvana
• Type Dekbed: Enkel
• Warmte Klasse: 3 (hele jaar door)
• Tijk: Percal (100% katoen)
• Vulling: 90% witte Nederlandse eendendons/10% eendenveertjes
• Wasbaar op 60°C
• Anti-allergisch (voorzien van Nomite® label)
• RDS label; 100% Verantwoord dons
• Nederlands kwaliteitsproduct

€ 279,00
GRATIS verzending!

Productbeschrijving

Details

Silvana Temprite Tuvalu

Een warmteregulerend donzen dekbed voor hele jaar door.

Lijkt het je heerlijk om een dekbed te bezitten dat je lichaamstemperatuur de hele nacht op peil houdt, maar houd je niet zo van synthetische stoffen? Geen probleem, kies dan voor het Silvana Temprite Tuvalu dekbed. Dit is een traditioneel donzen dekbed dat tegelijkertijd uitgerust is met een innovatieve ondertijk van Outlast. Met dit dekbed heb je het nooit meer ijskoud of snikheet, ook niet wanneer je met je partner onder hetzelfde dekbed slaapt. Een dekbed uit de 'Climate Control' serie van Silvana past zich aan iedere, afzonderlijke slaper aan. Specificaties donzen dekbed met warmteregulatie Het Silvana Temprite Tuvalu dekbed is gevuld met 90% eendendons van Europese bodem en voldoet aan strikte richtlijnen en regelgeving op het gebied van hygiëne en dierenwelzijn. De tijk geeft het dekbed zijn innovatieve, warmteregulerende eigenschappen.

Temperatuurregulerend dekbed

Het Silvana Temprite Tuvalu dekbed is zo succesvol in het reguleren van warmte doordat het een innovatieve binnenlaag (ook wel 'ondertijk') van 100% Outlast bevat. Outlast is een technologie die ervoor zorgt dat het behandelde materiaal een teveel aan lichaamswarmte moeiteloos kan opnemen en die extra warmte pas weer afgeeft op het moment dat de temperatuur onder de dekens gedaald is. De Outlast-binnenlaag van het Silvana Temprite Tuvalu dekbed zorgt er dus voor dat de lichaamstemperatuur tijdens de nacht niet teveel fluctueert. Dit resulteert in een rustige en comfortabele nachtrust.

Een ethisch en duurzaam donzen dekbed

Het Silvana Temprite Tuvalu dekbed is goedgekeurd door Downafresh, een keurmerk dat zich bezighoudt met milieu en dierenwelzijn. Downafresh beoordeelt of het vulmateriaal van een dekbed op hygiënische wijze verkregen is, of het biologisch afbreekbaar is en of de fabrikant zich heeft gehouden aan de gedragscode betreffende dierenwelzijn. Daarnaast is er de zogeheten Responsible Down Standard (RDS). Het RDS-keurmerk betekent dat de eenden en ganzen een goed en gezond leven leiden, de ruimte krijgen hun natuurlijke gedrag te uiten en zo min mogelijk stress, angst of pijn ervaren. Is een dekbed voorzien van een of beide keurmerken, dan kun je ervan uitgaan dat de donzen vulling op ethische, duurzame en goed gedocumenteerde wijze verkregen en verwerkt is.

Het Nomite-label: dekbed tegen huisstofmijt

Een beestje waar het Silvana Temprite Tuvalu winterdekbed minder vriendelijk voor is: de huisstofmijt. Dit donzen dekbed van Silvana draagt namelijk het Nomite-label. Is een dekbed voorzien van dit keurmerk, dan ben je ervan verzekerd dat het product geschikt is voor mensen die lijden aan een allergie voor huisstofmijt. Dit komt doordat de buitenkant van het dekbed (ook wel 'tijk') heel erg dicht geweven is, waardoor huisstofmijten nauwelijks kunnen binnendringen.

Over Silvana

Silvana is al dertig jaar een betrouwbare naam op het gebied van hoofdkussens en beddengoed. In 1983 ontwikkelde het bedrijf een innovatief hoofdkussen op basis van wetenschappelijk onderzoek. Nog steeds is dit kussen met ingebouwde neksteun erg effectief en geliefd. De laatste jaren heeft Silvana haar assortiment flink uitgebreid en houdt het merk zich ook bezig met de ontwikkeling en productie van hoogwaardige dekbedden. Dat zie je terug in ons ruime aanbod dekbedden van dit kwaliteitsmerk.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Silvana
Type Nee

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Silvana Dekbed Temprite Tuvalu (Enkel)

 •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit

 • Wat is belangrijk in een review?

  • De inhoud moet over het product gaan.
  • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

  Wat moet je vermijden in een review?
  • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
  • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen