Boxspring

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Boxspring

Een boxspring is de alles-in-één oplossing voor de slaapkamer. Het integreert comfortabel slapen met design. En het is eenvoudig in onderhoud. Bij het kopen van een boxspring bespaar je een hoop denkwerk. Je hoeft geen aparte lattenbodem of matras meer te kopen. Het tweepersoonsbed bestaat uit twee bedboxen met een eigen matras en een topmatras (ook wel dekmatras genoemd). Het hoofdbord maakt de boxspring af. Zo past het bij de rest van jouw slaapkamer.

Comfortabel slapen

De bedbox is voorzien van zijn eigen veringssysteem. Dit ondersteunt het matras en zorgt voor een betere stabiliteit. Het topmatras geeft jou nog meer comfort. Daarnaast verstopt het de gleuf tussen de twee matrassen. Het voelt alsof je slaapt in je eigen 5-sterren hotel.

Boxspring aanbieding

Slaaptextiel.nl heeft een groot assortiment boxspring bedden. Regelmatig vind je aantrekkelijke boxspring aanbiedingen in onze shop. Wij leveren de boxspring gratis in Nederland. Montage is geen probleem. Tegen een kleine vergoeding wordt de boxspring bij u thuis gemonteerd. Levering en montage in België is tegen een kleine vergoeding ook mogelijk.

Boxspring gespreid betalen

Een nieuw bed kopen kan een dure aanschaf zijn. Een goedkope boxspring is niet de beste oplossing voor jouw lichaam en comfort. Een boxspring leasen kost je jarenlang geld en maakt je lange tijd afhankelijk. Jij wil toch zorgeloos en comfortabel kunnen slapen. Daarom kan je jouw nieuwe boxspring bij Slaaptextiel gespreid betalen. Geen BKR-registratie check en geen rente! Eenvoudig in 3 termijnen eigenaar zijn van je eigen boxspring. Doe je eerste betaling via iDeal. Na 30 en 60 dagen betaal je de tweede en laatste termijn. Zo eenvoudig is het!