Ontvang 10% korting op alle dekbedden - Actie is geldig t/m 21 oktober 2018 | Actie niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes.

PiP Studio Dekbedovertrek Poppy Green

Het dekbedovertrek is versierd met prachtige bloemen waar het mooie merk PiP bekend om staat. De bloemen rusten op een prachtige groene ondergrond. Creëer een vrolijke maar ook sfeervolle sfeer in je slaapkamer en word altijd vrolijk wakker met dit PiP Studio dekbedovertrek Poppy.

• Merk: PiP Studio
• Materiaal: 100% Katoen/Percal
• Inclusief kussenslo(o)p(en) van 60 x 70 cm
• Geschikt voor alle lengte maten (totale lengte 260 cm)
• Instopstrook over gehele breedte
• Kleur: Groen
€ 79,95
GRATIS verzending!

Productbeschrijving

Details

pip

Pip Studio Pip Poppy groen dekbedovertrek

Dit Pip Studio dekbedovertrek Poppy Groen dekbedovertrek is geheel in de romantische stijl die zo kenmerkend is voor Pip. Maar waar sommige Pip Studio dekbedovertrekken soms erg druk zijn, is dit dekbedovertrek wat rustiger. Het vocale punt van het overtrek zijn de bloemenranken die langs het dekbedovertrek omhoog lijken te groeien. De lichtroze en rode klaprozen zijn perfect passend bij het aankomende voorjaar. Een prachtig dekbedovertrek om 's nachts lekker onder weg te kruipen en 's morgens onder te willen blijven liggen.

Maten:

● 140x200/220cm + 1 kussensloop (60x70cm)
● 200x200/220cm + 2 kussenslopen (60x70cm) 
● 240x200/220cm + 2 kussenslopen (60x70cm)

 

Gedetailleerde bloemen op een zachte achtergrond

Dit Pip Studio dekbedovertrek Poppy is te krijgen in twee verschillende basiskleuren: groen en khaki. Het groene dekbedovertrek heeft een prachtige zachtgroene met daarop een klein, repeterend patroon van bloemblaadjes. De blaadjes zijn in een iets donkerdere kleur dan de achtergrond zelf, zonder dat het geheel te druk wordt of het gevoel voor detail verliest. De bloemen zijn strategisch geplaatst aan de randen van het dekbedovertrek en de kussenslopen. En zoals je van een Pip Studio dekbedovertrek mag verwachten hebben de bloemen prachtige kleuren en staan ze bol van kleine details.

Wist u dat groen en rood complementaire kleuren zijn? Deze kleuren zitten namelijk tegenover elkaar op het kleurenwiel en versterken elkaar. Dat is extra duidelijk bij dit dekbedovertrek, want door de groene achtergrond lijken de bloemen roder/rozer. De klaprozen springen dan ook echt van het dekbedovertrek af, zonder daarbij het geheel te druk maken. De binnenkant van het dekbedovertrek heeft hetzelfde patroon als de achtergrond van de voorkant. Het rood-wit gestreepte biesje aan de randen en de knopen op het kussensloop maken  het allemaal af en geven het overtrek een prachtige, vintage stijl.

Het khaki dekbedovertrek heeft hetzelfde patroon als de groene versie, maar dan in een beigeachtige aardekleur. Ook hier hebben de kussenslopen drie knopen om het geheel dicht te maken. Veel bloemen hebben (net als bij het groene dekbedovertrek) ook een prachtig ombre, dat is een verloop tussen twee kleuren. Dit geeft de bloemen een realistische uitstraling. De vogeltjes en vlinders die her en der te vinden zijn maken het geheel af.

De binnenkant van het dekbed heeft een lichte khaki achtergrond met daarop in een iets donkerdere khaki kleur kleine bloemblaadjes in een repeterend patroon. De kussenslopen kunnen weer dichtgemaakt worden met drie elegante knopen.

Pip Studio, Happy products for happy people

Pip Studio staat bekend om prachtige producten van uitstekende kwaliteit. Het oog voor detail, de speciale afwerkingen en gelaagde ontwerpen geven de collectie een sprankelende kwinkslag. 'Happy products for happy people' is niet voor niets de slogan van Pip Studio. Want met dit Pip Studio Pip Poppy dekbedovertrek creëert u echt een sprankeling die u elke morgen heerlijk wakker laat worden om dan met frisse moed de nieuwe dag in de stappen. Slaap lekker onder dit prachtige Pip Studio dekbedovertrek Poppy.

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: PiP Studio Dekbedovertrek Poppy Green

 •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit

 • Wat is belangrijk in een review?

  • De inhoud moet over het product gaan.
  • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

  Wat moet je vermijden in een review?
  • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
  • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen