15% korting op alles van PiP Studio | Kortingscode: PIP15

HIP

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

HIP

Genoeg van je brave, effen dekbedovertrek in een rustige tint? Voor de mensen die graag wat meer kleur in hun leven willen, is er HIP met een uitgebreide collectie wilde dekbedovertrekken. De ontwerpen zijn gewaagd en modern. Met zo'n uitbundig dekbedovertrek komt iedere slaapkamer tot leven.

Mandala's en vuurwerk

Een HIP dekbedovertrek is geen HIP dekbedovertrek zonder felle, levendige kleuren. Door het gebruik van de beste materialen (bijvoorbeeld licht glanzend katoen/satijn) springen de kleuren er echt uit en zorgt je HIP dekbedovertrek onmiddellijk voor vuurwerk in de slaapkamer. HIP maakt qua illustraties veel gebruik van cirkels (mandala's), bloemen, vogels en exotische dieren. Hierdoor waan je je bij sommige ontwerpen bijna in de Oriënt en lijkt het in jouw slaapkamer iedere ochtend zomer.

Dubbele doorlopende instopstrook

Bij veel dekbedovertrekken van HIP staat aangegeven dat ze voorzien zijn van een 'instopstrook over de hele breedte'. Dit betekent dat het dekbedovertrek ook geschikt is voor gebruik op een extra lang dekbed.

HIP strandlaken

Heb je online je favoriete dekbedovertrek van HIP besteld en ben je nu helemaal in zomerse sferen? Daar hebben ze bij HIP ook over nagedacht. Met een al even kleurrijke collectie strand- en badlakens zorgt het merk ook voor een feestje op het strand. Voor wie echt verzekert wil zijn van een uniek product: scoor een HIP rond strandlaken. Ideaal voor gebruik in een strandtentje of gewoon als leuk kleedje in de badkamer.