Trolls

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Trolls themakamer voor kids

In 2016 kwam de grappige en kleurrijke animatiefilm Trolls uit. De ster van de film is de vrolijke Prinses Poppy die altijd optimistisch is. Dat komt goed van pas, want samen met de doorgaans sombere trol Branch komt zij buiten de veilige trollenwereld terecht in allerlei spannende en gevaarlijke situaties. In de boze buitenwereld leven de boze Bergens: mopperige wezens die wel een trolletje of twee lusten.

Trolls slaapkamer inrichten

Sinds de verschijning van de animatiefilm Trolls zijn trolfiguurtjes terug van weggeweest. Vooral de roze Prinses Poppy met haar grote roze haardos en eeuwige lach heeft de harten van vele kids veroverd. Maak de kleine fan dolgelukkig met een eigen Trolls slaapkamer. Een Trolls slaapkamer inrichten hoeft niet moeilijk te zijn, mits je de leukste Trolls artikelen weet te vinden. Shop op deze pagina al je Trolls artikelen voor kids: een Trolls nachtlampje, een Trolls speelgoedkist, hier en daar een Trolls sierkussentje... het zijn kleine dingen die samen zorgen voor een kleurrijk geheel op de kinderslaapkamer.

Trolls dekbedovertrek online bestellen

Heel belangrijk voor een goede nachtrust: een lekker dekbedovertrek! Een dekbedovertrek moet niet alleen lekker aanvoelen, maar ook een beetje sfeer geven aan de slaapkamer. In onze collectie vind je vrolijke (overwegend roze!) Trolls kinderdekbedovertrekken. Een katoenen Trolls dekbedovertrek gaat lang mee en maakt bedtijd net even een stukje gezelliger. Bekijk nu alle dessins en bestel jullie favoriete Trolls dekbedovertrek direct online.