Peppa Pig

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Peppa Pig artikelen online bestellen

Peppa Pig is een vrolijke big die eigenlijk best wel op een mensenkind lijkt: ze draagt kleding en doet graag leuke dingen, zoals spelen op de peuterspeelzaal of op bezoek bij haar opa en oma. Ze knort alleen een beetje tijdens het praten, maar wat deert dat: al Peppa's vriendjes en vriendinnetjes zijn verschillende dieren die ook af en toe nog wel een dierengeluidje maken. Is jouw peuter of dreumes helemaal gek op Peppa Big en haar biggenfamilie? Bestel snel leuke Peppa Pig artikelen om de slaapkamer mee op te fleuren.

Peppa Pig slaapkamer

Alleen slapen op de eigen slaapkamer is voor de allerjongsten soms nog wel een beetje spannend, zelfs wanneer ze al in een stoer peuterbed of zelfs een grote-mensen-bed slapen. Maak de overstap een beetje gemakkelijker door ervoor te zorgen dat je kleintje omringt is door zijn of haar favoriete tekenfilmfiguur: Peppa Pig! Bijvoorbeeld door Peppa Pig gordijnen op te hangen of een zithoekjes te creeeren met een vrolijke Peppa Pig Fauteuil. De zoete kleurtjes matchen goed met alle andere Peppa Pig artikelen die je op deze themapagina vindt.

Peppa Pig beddengoed

Populair en ook nog 's praktisch: Peppa Pig beddengoed! In onze webshop zijn Peppa Pig 1-persoons dekbedovertrekken verkrijgbaar, maar ook voor een Peppa Pig Junior Dekbedovertrek (120 x 150 cm) of Peppa Pig Ledikant Dekbedovertrek (135 x 100 cm) kun je bij ons terecht. Bestel al je Peppa Pig beddengoed online en maak van bedtijd een feestje.