10% korting op alles! kortingscode: slaap10 geldig van 02-10-2023 t/m 08-10-2023 (niet geldig icm andere acties)

 

Kinderkamer

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Kinderkamer

Bij het inrichten van de kinderkamer kun je het eigenlijk niet bont genoeg maken. Ieder kind vindt het tenslotte leuk om op avontuur te gaan in zijn of haar eigen kamer. Zorg voor lekker veel kleur, decoratie en hoekjes met een bepaald thema. Zo valt er altijd wat te ontdekken voor de enthousiaste avonturier. Is jouw kindje fan van Star Wars of Frozen? Met een simpele muursticker of een sierkussen met print stem je de kamer al eenvoudig af op zijn of haar idolen en hobby's. De kinderkamer inrichten is een creatieve klus. Met ons ruime aanbod aan speeltenten, knuffels, muurstickers, nachtlampjes en gordijnen helpen we je graag op weg.

Inrichting kinderkamer online bestellen

Om een kinderkamer een sfeervolle uitstraling te geven, is de basis heel belangrijk: gordijnen, vloerkleed, behang en verlichting bepalen voor een groot deel hoe je kind zich in de kamer voelt. Zorg voor een zacht tapijt bij het kinderbed, bijvoorbeeld een schapenvachtje in een frisse kleur. Een nachtlampje zorgt ervoor dat je kind rustig slaapt en zich veilig voelt. Na een goede nacht is er vervolgens niets leuker dan zelf de gordijnen opentrekken, zeker als deze precies bij het thema en de kleuren van de kinderkamer passen. Blader door ons assortiment en bestel online een volledige en fijne inrichting voor je oogappel.

Speeltent kinderkamer

Een eigen kamer is natuurlijk al een feest, maar met een speeltent vol kussens om zich in te nestelen kan je kind helemaal zijn geluk niet op. Een speeltent op de kinderkamer geeft onmiddellijk een knus gevoel. Een veilige plek waar hij of zij kan lezen, tekenen, ravotten of dutten. Wij hebben speeltenten met uiteenlopende thema's in de aanbieding: van tijdloze tipi tot een roze kasteel voor echte prinsessen.

Slaapbank om op te dutten

Kinderen doen volwassenen graag na, dus voor menig kind is er niets cooler dan een eigen zithoek in zijn of haar kamer. Een kinderbank ziet er kleurrijk uit, neemt niet veel ruimte in en is bovendien multifunctioneel: klap het bankje uit en je hebt een slaapbank waarop vriendjes en vriendinnetjes kunnen blijven slapen na een gezellige middag spelen.

Kleine kinderkamer inrichten

Ook voor het inrichten van een kleine kinderkamer zijn er voldoende mogelijkheden om je uit te leven met gezellige accessoires. Heb je bijvoorbeeld geen ruimte voor een aparte speeltent, dan is een zogeheten 'bedtent' die over het bed gespannen kan worden een goed alternatief. Nog een klein beetje ruimte over? Neem een kinderstoel in plaats van een uitklapbare kinderbank. Tot slot loont het de moeite om voor voldoende bergruimte te zorgen, juist in een kleinere kamer. Met vrolijke opbergboxen zorg je ervoor dat al het speelgoed een plaats heeft en de kamer er opgeruimd en ruimtelijk uitziet. Opruimen is veel leuker als je je spulletjes in een knalroze of stoere blauwe speelgoedkist kunt gooien, niet?