Care Plus® Klamboe Pop-up Dome Geimpregneerd

Deze Care Plus Klamboe Pop-up Dome is voorzien van een handig springveersysteem. De klamboe ontvouwt zich automatisch en verrek, je hebt er geen ophangpunten voor nodig! Nooit meer zoeken naar een geschikt plekje om je klamboe op te hangen. Je kunt 'm simpelweg op de slaapzak plaatsen en erin kruipen.

• Merk: Care Plus®
• Afmetingen L 2,20 x B 0,80 x H 0,80
• Ideaal voor de backpacker
• Mesh: 196 (1,8 x 1,8 mm)
• Ontvouwt zich automatisch
• Gewicht 500 gr
€ 39,95
Helaas is dit product niet meer leverbaar.
Voor ons actuele assortiment verwijzen wij u graag naar onze homepagina.

Productbeschrijving

Details

Care Plus Klamboe Pop-Up Dome Geïmpregneerd

Deze Care Plus Klamboe Pop-up Dome Geïmpregneerd is voorzien van een handig 'pop up'-springveersysteem. De klamboe ontvouwt zich automatisch en verrek, je hebt er geen ophangpunten voor nodig! Nooit meer zoeken naar een geschikt plekje om je klamboe op te hangen. Je kunt 'm simpelweg op de slaapzak plaatsen en erin kruipen. De klamboe is geïmpregneerd met een insectendodend middel met een langdurige werking.

Waarom heet een klamboe een klamboe?

'Klamboe', wat een gek woord eigenlijk. In Maleisië sprak men oorspronkelijk van een 'kelambu' en in de loop der tijd hebben wij Nederlanders dat woord nogal verbasterd. Tegenwoordig is de klamboe gemeengoed geworden en wordt 'ie naast functioneel ook decoratief gebruikt, bijvoorbeeld om het bed op een eenvoudige manier een chique uitstraling te geven. Hartstikke leuk natuurlijk, maar bij een reisklamboe is het praktisch nut belangrijker dan het uiterlijk. Lees hieronder alles wat je moet weten voor de aanschaf van een reisklamboe.

Wat is een geïmpregneerde klamboe?

Zodra je je gaat verdiepen in reisklamboes, zul je erachter komen dat er 'geïmpregneerde' en 'niet-geimpregneerde' varianten bestaan. Een geïmpregneerde klamboe is een klamboe die behandeld is met een insectendodend middel. Zeker in gebieden waar malaria voorkomt, is het aan te raden te kiezen voor een geïmpregneerde klamboe. Een mug gaat gerust de hele nacht op je klamboe zitten, wachtend totdat jij al slapend met een been of arm tegen het net aan gaat liggen. Het middel waarmee de klamboe behandeld is, zorgt ervoor dat de mug alsnog doodgaat voordat hij de kans krijgt je te prikken. Klamboes die behandeld zijn met deltametrine hebben een zeer langdurige werking. Een ander bekend middel is perimetrie en blijft tenminste zes maanden werkzaam bij zeer intensief gebruik.

Vorm reisklamboe

En de vorm dan? Een reisklamboe bestaat in vele soorten en maten. Welke het meest geschikt voor jou is, ligt maar net aan de reisbestemming en je beoogde slaapplekken. Denk daar dus vooraf goed over na. Zo kun je kiezen voor een speciale hangmat klamboe, een klamboe in de vorm van een koepeltentje, een pyramide klamboe of een ruime, rechthoekige klamboe. Wat al die verschillende klamboes gemeen hebben? Ze zijn natuurlijk zo licht en compact mogelijk. Denk dus niet dat je een gewone klamboe even eenvoudig in je reiskoffer propt, maar kies liever voor een klamboe die speciaal vervaardigd is om mee te nemen op reis. Heb je je keuze gemaakt? Bestel je Care Plus Klamboe Pop-up Dome Geïmpregneerd online en je kunt met een gerust hart op reis.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk CarePlus

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Care Plus® Klamboe Pop-up Dome Geimpregneerd

 •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit

 • Wat is belangrijk in een review?

  • De inhoud moet over het product gaan.
  • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

  Wat moet je vermijden in een review?
  • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
  • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen