Brettschneider Klamboe Katoen Rond

Deze Brettschneider Klamboe Katoen Rond beschermt je tegen vervelende muggen en insecten in de slaapkamer. Zo kun je in de zomer genieten van een ongestoorde nachtrust. Door de dichtere structuur van katoen, creëer je een hemelbed idee en dat is zeer sfeervol. Deze klamboe is leverbaar in verschillende maten en daardoor geschikt voor 1- en 2persoonsbedden.

• Merk: Brettschneider
• Personen: 1 a 2
• Materiaal: 100% natuurlijk, onbehandeld katoen
• Meer dan 600 mesh per vierkante inch
• Afmetingen: Leverbaar in drie verschillende maten
• Ongeveer 3-5% krimp na de eerste wasbeurt
• Kleur: Off-white (ongebleekt katoen)
€ 79,95
GRATIS verzending!

Productbeschrijving

Details

Brettschneider Klamboe Katoen Rond 

Deze Brettschneider Klamboe Katoen Rond beschermt je tegen vervelende muggen en insecten in de slaapkamer. Zo kun je in de zomer genieten van een ongestoorde nachtrust. Door de dichtere structuur van katoen, creëer je een hemelbed idee en dat is zeer sfeervol in de slaapkamer. Het is een goed alternatief voor een polyester muskietennet en je kunt het eenvoudig wassen. Deze natuurlijke klamboe heeft één ingang met een ruime overslag, zodat de muggen geen kans krijgen om door de opening te vliegen. Deze klamboe heeft één ophangpunt, zodat je het makkelijk aan het plafond kan bevestingen. Deze klamboe valt helemaal om je bed, zodat muggen en insecten niet meer bij je kunnen komen. De kleine klamboe maat is ook zeer geschikt voor in de babykamer. Het beschermt je kleintje in de wieg of het ledikantje tegen muggen en insecten. 

Leverbaar in de maten,

- omtrek   850 cm - hoogte 200 cm hoog 
- omtrek 1200 cm - hoogte 230 cm hoog 
- omtrek 1400 cm - hoogte 240 cm hoog 

Een klamboe is de oplossing tegen muggen

Bij het gebruik van een klamboe geef je muggen en andere insecten geen kans om je nachtrust te verstoren. Een klamboe wordt ook wel een muskietennet of muggennet genoemd. Een klamboe kun je eenvoudig ophangen boven je bed en beschermt je tegen muggen. Zo kun je ongestoord genieten van een goede nachtrust in de zomer, zonder het vervelende gezoem en de muggensteken.

Soorten klamboes en muskietennetten

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten klamboes en muggennetten. Ze zijn niet alleen functioneel, maar staan ook mooi als decoratie in de slaapkamer of babykamer. Een katoenen klamboe is bijvoorbeeld een echte sfeermaker. Daarnaast zijn er klamboes voor tweepersoonsbedden, maar ook voor eenpersoonsbedden en kleine baby klamboes voor kinderbedjes. Een muggennet kun je daarnaast ook gebruiken op reis of op vakantie. Een reisklamboe zit in een handige reisverpakking en is lichtgewicht, zodat je deze eenvoudig mee kan nemen op reis. Bij Slaaptextiel vind je een grote collectie aan goedkope klamboes en luxe klamboes.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Brettschneider

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Brettschneider Klamboe Katoen Rond

  •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
    Kwaliteit
    Prijs

  • Wat is belangrijk in een review?

    • De inhoud moet over het product gaan.
    • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

    Wat moet je vermijden in een review?
    • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
    • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen