Zoek een van de vijf gouden eieren en win €50 shoptegoed

Het is inmiddels een gebruik geworden op onze webshop: de egghunt op Eerste Paasdag. Drie jaar geleden verstopten we voor het eerst paaseieren op onze webshops Slaaptextiel.nl en Beddengoed.com. De actie sloeg zó goed aan, dat onze servers volledig door de knoppen gingen en de site er compleet uit lag. Zulk overweldigend succes vraagt natuurlijk om een herhaling! En daarom doen we ook dit jaar weer een paasactie waar we maar liefst vijf gouden eieren t.w.v. €50 weggeven aan enthousiaste speurders.

Het gouden ei!

Hoe werkt het?

Houd Eerste Paasdag onze facebookpagina goed in de gaten, want daar vind je hints en wordt de actie afgetrapt. De egghunt zelf is eigenlijk erg simpel: na de aftrap op Eerste Paasdag om 14.00 uur ‘s middags verstoppen we vijf gouden eieren in onze webshop. Deze eieren staan als extra foto bij een product in de shop. De eieren kunnen letterlijk bij elk product toegevoegd zijn. Let op, je kunt het ei pas zien als je daadwerkelijk een product bekijkt.

Vind je een ei? Maak dan direct een foto of screenshot en mail deze naar paasactie@slaaptextiel.nl. Zodra een ei gevonden is halen we ‘m bij het product weg. Zijn alle eieren op? Dan is de actie voorbij en kunnen we vijf gelukkige speurneuzen blij maken met €50 shoptegoed!

And the winner is….

Hoor je bij de eerste vijf personen die een printscreen of foto van een gouden ei naar ons e-mailadres gestuurd hebben? Gefeliciteerd! Je krijgt van ons het felbegeerde €50 shoptegoed dat je vrij mag besteden in onze webshop*. Natuurlijk kan het gebeuren dat meerdere eieren erg snel achter elkaar aan gevonden worden. We bepalen daarom de vijf winnaars aan de hand van het tijdstip waarop je foto of printscreen binnen gekomen is op het speciale e-mailadres paasactie@slaaptextiel.nl. Je mag natuurlijk zo veel eieren mailen als dat je kunt vinden, maar alleen de eerste telt mee voor de €50 shoptegoed. De vijf winnaars worden dinsdag bekend gemaakt op onze blog, facebookpagina en via de mail.

* Het shoptegoed is niet te combineren met andere lopende acties.

Niets gewonnen?

Heb je niks gewonnen? Niet getreurd, de paashaas geeft jou 15% korting op onze hele collectie**! Gebruik de code  PASEN15 en schaf nu dat ene mooie dekbedovertrek of die leuke babyproducten aan met 15% korting. De code is alleen geldig van 1 t/m 3 april 2018.

** Met uitzondering van boxsprings en niet i.c.m. andere lopende acties.

Het team van Slaaptextiel wenst iedereen Happy Easter(egghunt)!

 

Nynke
Author

Schrijf een reactie