(Foto boven: Snurk Dekbedovertrek Pom Pom)

Snurk Beddengoed is zo’n merk dat garant staat voor leuke en vernieuwende dessins, ieder seizoen weer. Met een hun kenmerkende ‘kostuum’-overtrekken zorgden de ontwerpers reeds voor een kleine revolutie in de slaapkamer. Wat hebben ze dit najaar voor je in petto? Kijk mee!

De jungle in: bananengekte in de slaapkamer!

Vorig jaar was de ananas helemaal je-van-het op mode- en designgebied, maar dit seizoen zorgt Snurk er eigenhandig voor dat de banaan trending wordt. Kijk maar naar dekbedovertrek Banana Monkey! Ideaal, want met zo’n bananalicious dekbedovertrek kun je eventuele troep op de slaapkamer gemakkelijk goedpraten: ‘Sorry, het is hier nu eenmaal een beetje een beestenboel ;)’

Aapjes aangeschaft voor de kinderslaapkamer, maar wil je zelf eigenlijk ook wel een oerang-oetan in bed? Geen probleem, dit dessin is verkrijgbaar in vele maten: als eenpersoons, tweepersoons en lit-jumeaux.

snurk dekbedovertrek
Snurk Dekbedovertrek Banana Monkey

Niet iedereen is gek op apenkooi. Voor wie liever de sfeer van een sereen bos vol elfjes en feeën in huis haalt, is er dekbedovertrek Fairy! Kruip in bed en verander in een piepklein elfje met een bloemenkrans op ‘t hoofd.

snurk dekbedovertrek fairy
Snurk Dekbedovertrek Fairy

Misschien denk je nu: leuk en aardig, die apen en die bloemenkransjes, maar er is nog een heel universum om te ontdekken. Geen probleem, op naar de sterren en daar voorbij met het stoere dekbedovertrek Rocket! Leuk voor de astronaut in de dop, maar ook zeker een aanrader voor jezelf. Enige lastige puntje: jij en je partner moeten iedere nacht kiezen wie er in de raket mag. Diegene moet aan de rechterkant liggen en is dan direct ready for take-off.
Countdown starting in 3, 2, 1…

Snurk Dekbedovertrek Rocket

Je Snurk dekbedovertrek wassen

Die print ziet er zo mooi uit, gaat dat wel goed in de wasmachine? Geen zorgen, je kunt de dekbedovertrekken van Snurk gewoon meenemen in de machinewas op 30 of 40 graden. Check natuurlijk voor de zekerheid altijd nog even het wasetiket. De gebruikte katoen krijgt een anti-krimp behandeling, dus als je je dekbedovertrek op de juiste manier wast, dan past ‘ie daarna nog keurig en in volle glorie om je dekbed. Ook worden de garens tijdens het productieproces gekamd om de kans op pluisjes (‘pilling’) en andere onvolmaaktheden te voorkomen. Zo kun je zo lang mogelijk genieten van je blitse dekbedovertrek.

Een ode aan de Japanse papiervouwkunst: Snurk Dekbedovertrek Monogami

Ook razend benieuwd naar de eerdere ontwerpen van dit frisse beddengoedmerk? Bekijk alle Snurk dekbedovertrekken!

Nicole
Author

Schrijf een reactie