Een droomkamer voor de kids, als de Sint dát toch ‘s zou kunnen regelen… Een kleine tip voor de Goedheiligman en al zijn Hulpsinten: veel benodigdheden kun je gewoon online bestellen! Bekijk de leukste items voor kinderen van alle leeftijden en die gedroomde re-make van de kinderslaapkamer is zo geregeld.

Sintcadeaus voor de liefste dreumesen en peuters…

… en een beetje voor jou, natuurlijk 😉 Héél erg vers van de pers: dit superschattige peuterdekbedovertrekje van Jollein. Mét flamingo’s. Laat de Sint weten hoe gek je bent op deze knalroze vogels en trek de tropische look door naar de kinderkamer! Ook het Cactus-dessin voor peuters doet het goed wanneer je het hele jaar door op zoek bent naar een zomerse vibe.

flamingo dekbedovertrek peuter
Jollein Dekbedovertrek Flamingo Peuter (120 x 150 cm)

Zacht, zachter, zachtst – deze snoezige kussentjes van ons nieuwe merk ‘Dolly’ zijn zoet en knuffelbaar. Welk kussentje hoop jij in de zak van Sinterklaas aan te treffen? De konijnenkussentjes zijn in heel veel kleurtjes en twee formaten verkrijgbaar.

Alle Dolly Sierkussens bekijken >>

Droomkamer voor de druktemakers

De aller-aller-grootste fans van Sinterklaas? Dat zijn natuurlijk de kleuters die de Sint zelf al haarfijn kunnen vertellen hoe hun droomkamer eruit ziet. Ze zijn helemaal weg van Frozen, Bob de Bouwer of Winnie de Poeh en zouden het liefst de hele slaapkamer omtoveren tot een ode aan hun favoriete tekenfilmfiguur of actieheld. Met een leuk kinderdekbedovertrek maak je van bedtijd altijd een speciaal moment. Hoewel… na de opwinding van pakjesavond misschien nog een hele taak gaat worden om de kleintjes in bed te krijgen.
Zeker met de volgende leuke ontwerpen:

minnie mouse dekbedovertekminions kinderdekbedovertrekpaw patrol dekbedovertrek

dekbedovertrek Sam de Brandweerman

 

 

 

 

 

 

Vooruit, zo’n bed is leuk. Maar de échte fan wordt nog blijer van een Disney-stoel om op te zitten en een kleurrijke kast om al het speelgoed van pakjesavond in op te bergen.

minnie mouse slaapkamer
Bekijk alle Minnie Mouse producten >>

Droomkamer voor de grotere jongens en meiden

Die gekke oude man met z’n baard, wat moet je daar nou mee? Oudere kinderen en tieners doen misschien heel stoer, maar ook zij vinden het hartstikke leuk om nog iets in de zak te vinden. Is je tiener gek op paarden of op honden? Een voetbalfan of juist een basketbalspeler? Voor alle tienerpassies is er wel een passend dekbedovertrek te vinden.

voetbal dekbedovertrek kopenbarbie dekbedovertrek kopen

voice of holland dekbedovertrek kopenauto dekbedovertrek kopen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie je door de bomen het bos niet meer? Tip van de zoek-Piet: typ in de zoekbalk van de webshop het gewenste thema in en shop een hele themakamer bij elkaar. De Slaaptextiel Hulpsint komt de producten die op de droomkamer van jouw kids thuishoren zo snel mogelijk bij je bezorgen. Fijn avondje!

Nicole
Author

Schrijf een reactie