Essenza beddengoed is dit najaar mooier dan ooit! Let’s go chic met de prachtige series van Essenza Home en tover je slaapkamer om tot een comfortabel relaxparadijsje.

Shop the look met de series van Essenza

We hebben er allemaal wel ervaring mee: een compleet kledingsetje in één keer kopen is veel sneller en gemakkelijker dan in tig winkels op zoek naar dat ene jasje dat goed kleurt bij die nieuwe broek. Zo gaat het ook met beddengoed. En waar je bij andere merken zelf de accessoires bij je dekbedovertrek bij elkaar moet sprokkelen, heeft Essenza bij alle dekbedovertrekken bijpassende accessoires gemaakt.

Essenza dekbedovertrek Zebra Anthracite
Dit Essenza dekbedovertrek Zebra vormt een prachtig plaatje met de Levin Ecru plaid en het sierkussen.
Essenza beddengoed
Accessoires uit verschillende series kunnen ook onderling gewisseld worden. De producten op deze foto vind je onderaan.

In de verschillende series combineer je een overtrek bijvoorbeeld met een luxe, geborduurd sierkussen, of met een wollige plaid van imitatiebont (die overigens aanvoelt als écht bont. Mmmm, zacht!). Een aantal plaids en sierkussens zijn ook in dezelfde kleur verkrijgbaar, zo kun je kiezen welke accessoire het beste past bij je slaapkamer: een plaid of een sierkussen.

En wist je dat een aantal Essenza beddengoed series ook overlappende accessoires hebben? Zo kun je bijvoorbeeld twee verschillende overtrekken om en om combineren met dezelfde plaid en sierkussens voor twee verschillende, budgetvriendelijke looks. Bekijk het bovenstaande plaatje maar eens. In beide slaapkamers zijn de Vita Rose en de Roeby sierkussens gebruikt, maar toch lijken beide slaapkamers totaal verschillend van elkaar. Lang leve het slimme decoreren!

De Essenza Fleur collectie: geschilderde bloemen met schitterende details en kleuren

Zoals gezegd heeft Essenza verschillende series ontworpen, maar mijn persoonlijke favoriet van de najaarscollectie is de Fleur Ecru: een lichte achtergrond met daarop prachtige bloemen, geïnspireerd door de schilderijen van oude, Hollandse Meesters. Je weet wel, die schilderijen met een vaas bloemen op een donkere achtergrond, zo eentje die ook bij oma aan de muur hing. Al was dat waarschijnlijk een namaakschilderij, sssst!

Complete the look: het overtrek Fleur Ecru, Vita Ecru sierkussen en plaid, en de kussens Senn Pine Green en Roeby Nightblue.

Essenza beddengoed = een dekbedovertrek met accessoires

Het mooie van bijpassende accessoires is dat je een complete look aan kunt schaffen, zonder dat je daarvoor stad en land af hoeft te reizen. In de praktijk betekent dat: niet meer tientallen webshops afstruinen naar dat ene item dat echt perfect bij je nieuwe dekbedovertrek past. In plaats daar van ga je naar onze webshop en shop je de complete serie die je mooi vind! Geheel in stijl met de huidige trend kies je natuurlijk voor meerdere sierkussens, in plaats van maar eentje. Want zeg nu zelf, de layered look is toch veel mooier dan maar één simpel sierkussentje ergens verdwaald op het bed? Om dezelfde look te krijgen als op de foto heb je de volgende producten nodig:

Essenza dekbedovertrek Fleur Ecru
Essenza dekbedovertrek Fleur Ecru

Essenza dekbedovertrek Fleur Ecru

Dit stijlvolle dekbedovertrek vormt de basis van deze look, een prachtig geheel van bloemen, kleur en een gedetailleerde print. Herken je de inspiratie van de Hollandse Meesters er al in? Al die mooie bloemen en kleuren, dat kun je haast niet missen.


Essenza Plaid Vita Ecru
Plaid Vita Ecru

Plaid Vita Ecru

Deze plaid is heerlijk wollig en zacht, een echte onder-wegkruipen-plaid. Hij staat prachtig bij het Fleur overtrek, maar is ook prima als losse accessoire te gebruiken over de bank of over een stoel. Zie je jezelf al heerlijk knus en comfortabel zitten, weggedoken onder deze zachte plaid?


Essenza sierkussen Levin Ecru
Essenza sierkussen Vita Ecru

Vita Ecru sierkussen

Ik zei het eerder al: een aantal plaids en sierkussens zijn in dezelfde kleur te krijgen, zodat je kunt kiezen wat voor accessoire je wilt. Maar, wie zegt dat je moet kiezen? Doe eens gek en ga voor zowel de plaid, als het sierkussen. Is er zoiets als ‘te veel’? Nou, als je het mij vraagt, niet op het gebied van zulke mooie sierkussens en plaids!


Roeby Nightblue sierkussen

Essenza sierkussen Roeby Night Blue
Essenza sierkussen Roeby Night Blue

Dit sierkussen is eens anders dan anders. In plaats van een afgedrukte print is het namelijk geborduurd en krijgt het daardoor een reliëf. Dus eigenlijk ook een soort van print, maar dan anders. En heel erg leuk in de layered look! Want als je verschillende kussentjes combineert, dan is het eigenlijk een must om ook verschillende structuren en afmetingen te gebruiken. Dit Roeby kussen is dus écht onmisbaar!


Senn Pine Green

Essenza sierkussen Senn Pine Green 3
Essenza sierkussen Senn Pine Green

Het Senn Pine Green sierkussen heeft een prachtige, groene kleur die zo ongeveer in alle series van Essenza past. Niet alleen bij de Fleur Ecru, maar ook bij een aantal andere series kun je dit kussen heel mooi combineren. Op die manier wordt het veranderen van de slaapkamer wel heel erg leuk, toch? Want op deze manier hoef je alleen een dekbedovertrek te verwisselen en klaar is Kees!

 


Essenza dekbedovertrek Fleur Nightblue
Essenza dekbedovertrek Fleur Nightblue

Wist je dat het Fleur dekbedovertrek ook verkrijgbaar is in het nachtblauw? Enne, de accessoires die bij het lichte overtrek passen, passen ook bij de blauwe!

Dit zijn de producten van de foto’s waarop te zien is dat je meerdere accessoires kunt combineren met verschillende dekbedovertrekken. Rechts: het dekbedovertrek Miros Red, Roeby Burgondy plaid, Roeby Nightblue sierkussen, Roeby Burgondy sierkussen, Vita Rose sierkussen en het Senn Indian Yellow sierkussen. Links: dezelfde sierkussens, maar het Senn Indian Yellow kussen is vervangen door het Senn Pine Green kussen en de Roeby Burgondy plaid is vervangen door de Roeby Nightblue plaid.

Een uitgebreider overzicht van de nieuwe collectie vindt je in de blog over de Essenza najaarscollectie. Ben je ook helemaal weg van de nieuwe Essenza series? Ga dan snel naar de webshop en shop je eigen Essenza beddengoed!

Nynke
Author

Schrijf een reactie