Een pastel babykamer is altijd een goede keuze: zachte kleurtjes zijn sereen, lief en tijdloos. Ons nieuwste babymerk Dolly is een ster in het vervaardigen van zachte producten met de mooiste kleurtjes voor op de kinderkamer. Bekijk nu alle items die vers van de pers ons assortiment zijn binnengerold.

Pastel babykamer: zoet slapen!

Pastel doet het sinds jaar en dag goed op de babykamer. Niet zo gek: pastel is zacht en lieflijk, net als je kleintje. Van alle kleuren kan in principe een pasteltint gemaakt worden door de harde kleur te mengen met wit of lichtgeel. Een pastel babykamer hoeft dus niet per definitie zo meisjesachtig en roze te zijn als je in eerste instantie zou verwachten. De Dolly dekbedovertrekjes laten duidelijk zien hoeveel kanten je op kunt met een pastel babykamer. Zéker wanneer je zachte kleurtjes combineert met contrastrijke motiefjes of rustig grijs.


 

 

Bekijk alle Dolly overtreksets >

 

 

 


Pssst, leuk detail: Dolly producten worden geleverd in een feestelijke geschenkdoos!

 

Een wolk van een baby…

De wolkjes van Dolly geven het goede voorbeeld aan je kleintje: oogjes dicht en lekker dutten! Ga je voor de kussentjes of toch voor de hangdecoratie? (Of beide? Kan gewoon!) De decoratiehanger is in twee uitvoeringen verkrijgbaar: als wolkje en als half maantje.  Je kunt de hangers boven het ledikantje aanbrengen en gebruiken als mobiel, maar ook op andere plekken in de babykamer komen ze prima tot hun recht. Wees creatief!

wolkjes kussens
Wolk Grijs/Roze                                             Hangdecoratie Wolkje                                          Wolk Blauw
maan mobiel baby
Hangdecoratie Maan Grijs

Handmade with love

Het sympathieke aan Dolly is dat alle producten met volle aandacht gemaakt worden door kundige designers en naaisters in een klein maar fijn atelier te Polen. Handmade met een vleugje exclusiviteit: daar kun je mee thuiskomen!

Extra lang genieten van je mooi ingerichte babykamer en je kleintje? Zorg voor een lekkere stoel vol schattige, bijpassende Dolly kussentjes om lekker in te zitten terwijl je geniet van het ouderschap. Veel geluk in jullie pastel babykamer!

 

pastel babykamer
Maak een begin met je pastel babykamer >>
Nicole
Author

Schrijf een reactie