Ontvang 10% korting op de gehele assortiment - Gebruik de kortingscode: PASEN - Geldig t/m 23-04-2019 | Actie is niet geldig i.c.m. andere acties/kortingscodes bedden & Boxsprings.

Speelgoedkist

Paas Actie

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Speelgoedkist kopen

Een opgeruimd huis met kleine kinderen? Het is een nobel streven, maar eerlijk is eerlijk: doorgaans is het een ondoenlijke opgave. Het helpt om het speelgoed in elk geval een vaste plek te geven en ook van het opruimen een spelletje te maken. Zorg voor een leuke speelgoedkist waar de kids na het spelen maar wát graag al het rondslingerende speelgoed in opbergen. Leuk voor hen en makkelijk voor jou!

Speelgoedkisten online

In ons assortiment vind je speelgoedkisten met allerlei kinderthema's. Van Frozen speelgoedkist tot Cars speelgoedkist – er zijn talloze opbergdozen met een kleurrijke opdruk verkrijgbaar. Kun je nog wel wat meer opbergruimte gebruiken? Naast speelgoedkisten bestel je even eenvoudig opbergkasten en boekenrekken online. Zo schaf je gemakkelijk een complete themakamer aan waarin de kids maar wat graag willen spelen – en misschién zelfs opruimen.