Jollein Wieg Deken Teddy Bliss Knit Storm Grey 75x100cm

Het Jollein Bliss Knit thema is de perfecte basis voor een trendy babykamer. De warme, neutrale items zijn een goede match met items met een printje. Het zachte breisel heeft een lief werkje in de stof. Onder deze leuke Jollein deken kan uw kindje pas echt genieten in dromenland. Je kunt dit dekentje gebruiken in het wiegje of in de kinderwagen.


• Merk: Jollein
• Maat: Wieg 75 x 100 cm
• Verkrijgbaar in de maten wieg en ledikant
• Materiaal: 60% katoen / 40% acryl
• TOG waarde: 1.0
• Kleur: Storm Grey

€ 39,95
Levertijd: 2 - 5 werkdagen

Productbeschrijving

Details

Het Jollein Bliss Knit thema is de perfecte basis voor een trendy babykamer. De warme, neutrale items zijn een goede match met items met een printje. Het zachte breisel heeft een lief werkje in de stof. Onder deze leuke Jollein Deken kan uw kindje pas echt genieten in dromenland. Met deze babydekencreëert men een heerlijk warm en behaaglijk nestje voor de kleine spruit. Het dekentje is gemaakt van 60% katoen / 40% acryl en voelt heerlijk zacht aan. De deken is wasbaar op 30° graden en heeft een TOG waarde van 1.0.

TOG-waarde van Jollein

De TOG-waarde is een puntensysteem dat jou als (nieuwe) moeder of vader helpt om te voorkomen dat je kindje het te warm of koud krijgt. Door het optellen van punten weet je of je kindje bijvoorbeeld een extra deken nodig is, of dat je juist beter alleen een slaapzakje aan kunt doen. Met een hulpmiddel als de TOG-waarde is het altijd handig voor wat extra zekerheid, 'tog'?

Kort gezegd: hoe kouder de omgeving is, des te hoger mag de TOG-waarde zijn. En andersom natuurlijk ook, hoe warmer het is, hoe minder TOG je kindje nodig heeft. Let op, niet alleen de deken geeft warmte, maar ook o.a. de luier, romper en slaapzak die uw kindje draagt geven warmte af.

Voor een kamertemperatuur tussen de 16-19°C geldt een maximale TOG-waarde van 2,5. Dit is een luier, romper, slaapzak en deken/overtrek.
Voor een kamertemperatuur tussen de 20-22°C geldt een maximale TOG-waarde van 2.0. Dit is een luier, romper/laken en een deken.
Voor een kamertemperatuur tussen de 23-24°C geldt een maximale TOG-waarde van 1.0. Dit is een luier en een romper of laken.
Voor een kamertemperatuur van 24+°C geldt een maximale TOG-waarde van 0.5. Dit komt overeen met het dragen van alleen een luier.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Merk Jollein

Schrijf je eigen review

Schrijf je eigen review en maak elke maand kans op een waardebon van € 50,- te besteden op Slaaptextiel.nl!

Schrijf een review

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Jollein Wieg Deken Teddy Bliss Knit Storm Grey 75x100cm

 •   1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Kwaliteit

 • Wat is belangrijk in een review?

  • De inhoud moet over het product gaan.
  • Vermeld pluspunten en eventuele verbeterpunten.

  Wat moet je vermijden in een review?
  • Informatie die kan veranderen (zoals prijzen of links).
  • Het gebruik van kwetsende taal.

Inklappen