Slabbetjes & doekjes

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Slabbetjes kopen

Talloze slabbetjes kopen en al evenzoveel monddoekjes verslijten, ieder ouder of verzorger zal het beamen: goede slabbetjes en doekjes zijn onmisbaar bij de verzorging van baby's en jonge kinderen. Maak de eerste hapjes extra gezellig met een kleurrijk slabbetje en bijpassende monddoekjes om de vieze toetjes een beetje mee op te poetsen.

Slabbetjes en monddoekjes online bestellen

Slabbetjes en monddoekjes online bestellen is een feestelijke aangelegenheid. Waren deze items vroeger nog saai en wit, tegenwoordig kun je slabbetjes en doekjes met allerlei leuke printjes kopen. Ga je voor sterretjes of voor flamingo's? Je baby kan fashionable aan het diner zodra jij klaar bent met slabbetjes kopen.

Slabbetjes kopen: waar moet je op letten?

De meeste van onze slabbetjes zijn waterproof, waardoor je er zeker van bent dat de kleertjes van je kleintje zo schoon mogelijk blijven – hoe erg er ook geknoeid wordt. Voor nog meer zekerheid koop je een slabbetje met lange mouwen. Een stel monddoekjes van hydrofiele kwaliteit erbij en je bent er zeker van dat je de vieze toetjes op zachte wijze schoonpoetst en iedere maaltijd tot een goed einde brengt. Overtuigd? Bekijk ons assortiment en begin nu met doekjes en slabbetjes kopen.