Multidoeken

29 artikel(en)

per pagina

29 artikel(en)

per pagina

Multidoeken kopen

Multidoeken kopen, de jonge ouder ontkomt er niet aan. Multidoeken zijn in de regel lekkere ruime, hydrofiele doeken die heerlijk zacht aanvoelen – ook wanneer ze al aardig wat vocht hebben opgenomen. Perfect voor het tere kinderhuidje! Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden en lekker licht en compact.

Gebruik multidoek

Een multidoek wordt ook wel een hydrofieldoek, omslagdoek of swaddle genoemd. Een multidoek komt op allerlei momenten van pas: na het badderen, als speeldoek, als bescherming tegen de zon, als extra onderlakentje in het ledikantje, als monddoek, om je kleintje in te bakeren en ga zo maar door.

Online multidoeken kopen

Dat een goede multidoek op ontelbare momenten van pas komt moge duidelijk zijn. Gelukkig zijn hydrofiele multidoeken tegenwoordig ook nog eens in eindeloos veel leuke uitvoeringen verkrijgbaar. Multidoeken om écht vrolijk van te worden bestel je eenvoudig online. Bekijk direct ons hele assortiment en kies je favoriete printje. Heb je moeite met kiezen? Neem er direct een paar. Immers: teveel multidoeken kopen? Dat bestaat toch helemaal niet!